Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
kerstpakket baktotaal en rutger bakt 2022

3x heerlijke tips voor de feestdagen

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Met deze tips voor de feestdagen kom je gegarandeerd in de juiste stemming. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knallend dessert of prachtige wijnen? Laat de feestdagen maar komen!

Tips voor de feestdagen

Lekker eten samen met familie en vrienden is één van de belangrijkste dingen tijdens feestdagen. Met deze tips voor de feestdagen geniet je gegarandeerd van een heerlijk diner en verras je jouw bezoek deze kerst met de fijnste producten. Lees snel verder en laat je inspireren!

Prachtige wijn om in- en weg te schenken

De wijnen van Down to Earth zijn een ware aanvulling op je feesttafel, maar zijn ook leuk om te geven of te krijgen. De wijnmakers van Down to Earth kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit en produceren op duurzame wijze. Echt genieten deze feestdagen doe je met wijnen van Down to Earth. Wijnen van gepassioneerde wijnmakers met respect voor onze planeet.

Meer informatie vind je op de website van Down to Earth.

Down to Earth: tips voor de feestdagen

Alle ingrediënten voor een knallend dessert

Baktotaal Bouwhuis is dé webshop met ruim 10.000 bakproducten. Samen met Rutger van den Broek heeft Baktotaal een fantastisch kerstpakket samengesteld. In dit pakket vind je onder andere het nieuwste én gesigneerde boek “Toetjesbijbel” van Rutger. Het pakket bevat ook nog eens diverse producten waarmee je het recept voor chocolade moelleux uit het boek kunt maken, een perfect dessert voor de feestdagen!

Dit pakket (t.w.v. van € 62,-) shop je nu voor slechts € 49,99 op de website van Baktotaal. Bestel vandaag nog, want op=op!

kerstpakket baktotaal en rutger bakt 2022

(H)eerlijk vlees voor je thuisdiner

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen ze bij Harries Vlees maar al te goed. Harrie heeft dan ook direct contact met de boeren en houdt het gehele proces nauwlettend in de gaten. Hierdoor bezorgen zij hoogwaardig vlees rechtstreeks van de Nederlandse boer zo bij je thuis. Zo ben jij met de feestdagen voorzien van hoge kwaliteit vlees, ook nog eens voor een scherpe prijs. Bij Harrie vind je alleen eerlijke vleesproducten, en dit proef je!

Bekijk het gehele assortiment op de website van Harries Vlees.

harries vlees

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!