Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Tony’s Chocolonely is terug met een oude bekende en wij zijn blij!

Tony’s Chocolonely is terug met een oude bekende en wij zijn blij!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Na 3 jaar lang te hebben gewacht, is hij terug. De lekkerste - al zeggen we het zelf - Tony's die er bestaat. Dit keer niet als limited edition, nee de melk kaneelbiscuit is terug en heeft een vaste plek in het schap gekregen.

Komt ‘ie bekend voor?

Kiezen tussen een koekje en een stuk chocolade hoeft niet meer, want deze smaak heeft ze allebei. Dit is toch echt het beste van twee werelden. In 2016 was hij één van de estafette repen en nu is hij een blijvertje geworden, yes.

Knapperige kaneelkoekjes omhuld met de romige melkchocolade zoals je die gewend bent van Tony’s Chocolonely. Hollen naar de winkel!

Waar?

Vanaf 23 april is de nieuwe smaak te vinden in de schappen bij de Bijenkorf, Jumbo, Wereldwinkels, Jamin, WAAR, Marqt en verschillende cadeauwinkels. Natuurlijk ligt hij ook in de Tony’s Stores en kun je ‘m online bestellen bij Tony’s. Vanaf 27 mei vind je ’m ook bij jouw plaatselijke Appie.

https://www.instagram.com/p/BwmNXTXgDoF/?utm_source=ig_embed

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!