Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor (Upcoming) bloggers die je móet volgen

(Upcoming) bloggers die je móet volgen

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Op zoek naar inspiratie? Wij helpen je bij je zoektocht naar de lekkerste en de leukste adresjes. Deze keer: tien (upcoming) blogs die je niet mag missen.

1. Blackbirds & Blossom

De Nederlandse Eva woont in Berlijn en droomt over het openen van haar eigen cafeetje waar iedereen haar taarten kan komen proeven. Naast heerlijke recepten deelt ze op BlackbirdsandBlossom.com de beste Berliner hotspots zodat je weet waar je taart zou moeten eten in Berlijn, mocht haar zaakje nog niet open zijn.
bloggers

2. The Boho Guide

TheBohoGuide.com van onze online marketeer Laura is geen blog vol recepten, maar wél een website vol boho plekjes over de hele wereld. Ga je binnenkort op reis en ben je op zoek naar een hidden gem? Deze online reisgids wordt dagelijks aangevuld en brengt je naar de meest bijzondere restaurantjes in bohemian stijl. We like!
bloggers

3. Puur Suzanne

Wij houden van écht eten! Suzanne is dochter van een paprikateler en wil op haar blog PuurSuzanne.nl mensen inspireren om gezond(er) te eten en beter voor zichzelf te zorgen. Hier geen pakjes en zakjes, Puur Suzanne is de plek voor puur, gezond en lekker eten.

4. Little Spoon

Op www.LittleSpoon.nl vind je Stefanie’s lievelingsrecepten. Deze Zeeuwse is dol op gerechten van over de grens: Indiase tikka masala, Thaise groene curry, Marokkaanse harira, Italiaanse pasta’s… Leuk: bij de recepten lees je altijd een persoonlijk verhaal!
bloggers

5. My Delicious Journey

Anouk staat elke avond in de keuken om een gezonde smoothie, een nieuw gerecht of een taartprobeersel te maken. Daarnaast reist ze graag de wereld rond en MyDeliciousJourney is dan ook dé ideale combinatie van reizen en eten. Vers bereid en met een goed glas wijn, dat is hoe het leven hoort te zijn!

6. The Lion Kitchen

Op TheLionKitchen.com vind je alles dat met eten te maken heeft – Sesanne deelt de lekkerste recepten en de beste restauranttips. Sinds de komst van Max (The Little Lion Kitchen!) krijg je een extra kijkje in de keuken van een jonge moeder.

7. Share Love Not Secrets

Marleen deelt de meest uiteenlopende recepten op ShareLoveNotSecrets.nl. Haar motto? Puur, gebalanceerd en genieten van álles wat je eet/drinkt. Share love not secrets gaat over happy food. En wat is super gezond voor je? Juist: happiness! Haar eerste kookboek: ALTIJD IJS – met 100 ijsrecepten – ligt nu in de winkel.

8. A Fox in the Kitchen

A Fox in the Kitchen wordt gerund door Rob en Zita, een Nederlands & Iers food fotografie & styling duo. Je vindt hier dan ook de meest heerlijke recepten die ook nog eens prachtig gefotografeerd worden. We krijgen er honger van!
Stoofpot met zoeteaardappelchips

9. De Man die Koken kan

In de wereld van de foodbloggers zijn mannen schaars. Ontmoet Walter! Koken is voor hem een rode draad in zijn leven en inmiddels een uit de hand gelopen hobby. Walter deelt wekelijks nieuwe recepten en kookboekrecensies op Demandiekokenkan.nl. Deze hobbykok geeft in maart zijn eerste kookboek uit: wij zijn heel benieuwd!
bloggers

10. A Cup of Life

AcupofLife.nl is een lifestyleblog gericht op DIY. Shifra wil meer kleur in ons leven brengen en wat worden we hier vrolijk van! Dagelijks deelt ze DIY-projecten, lekkere recepten, mooie crafts en fijne interieur inspiratie én laat ze kleine dingetjes uit haar leven zien in haar vlogs en foto’s.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!