Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Broodbakbol Rutger bakt

Vers van de pers: broodbakbol Rutger Bakt, MARTINI viert feest en meer!

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Nieuw: broodbakbol van Rutger Bakt

Samen met The Windmill Cast Iron introduceert Rutger van den Broek een speciale broodbakpan. Rutger won de eerste editie van Heel Holland Bakt en heeft inmiddels 11 bakboeken geschreven. The Windmill Cast Iron is een Nederlandse producent van gietijzeren pannen en accessoires. Speciaal voor alle thuisbakkers ontwikkelden ze samen een gietijzeren pan, zodat ook jij thuis met brood aan de slag kunt. Hoe het werkt? De pan heeft een speciale ronde vorm, waardoor het brood goed kan rijzen en het een lekkere knapperige korst krijgt. Gietijzer zorgt ervoor dat het de warmte lang vast houdt. Verder is de pan waterbestendig, roestvrij en makkelijk schoon te maken en je kunt hem zowel in de oven als op de barbecue gebruiken! De broodbakbol van Rutger Bakt is vanaf nu verkrijgbaar voor 139,95 euro o.a. bij Baktotaal.nl. Wil je meer informatie? Ga naar rutgerbakt.nl/broodbakbol

Broodbakbol Rutger bakt

Ook iedere week de lekkerste tips & recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

MARTINI viert feest!

En dat ter ere van hun 160-jarige jubileum. Opgericht in 1863 door Alessandro Martini en Luigi Rossi, heeft het populaire Italiaanse vermouth merk MARTINI inmiddels zijn stempel gedrukt op de Italiaanse aperitivo cultuur. MARTINI draait niet alleen om een lekker drankje, maar ook om la dolce vita en het Italiaanse samenzijn: gelukkig leven, met elkaar, in stijl. Om die 160 jaar te vieren trapt het merk in Nederland af met een ‘Aperitivo in the Sky’ winactie, waarbij je kans maakt op een aperitivo in een luchtballon. Wil jij deze bijzondere ervaring meemaken? Ga dan snel naar martini.com/AperitivoPrizeDraw23 en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar. De actie loopt van 1 juni tot 31 juli 2023 en de winnaars worden uiterlijk 15 augustus bekendgemaakt.

Rudolph van Veen on tour

In zijn nieuwste programma ‘Rudolph’s Tour door Nederland’ gaat Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen, zoals de naam al doet vermoeden, op ontdekkingsreis door ons eigen land. In elk van de provincies laat hij zich inspireren door bekende en minder bekende chefs, patissiers, kwekers en andere experts op het gebied van eten. Iedere aflevering begint met een bezoek aan een bijzondere locatie in de provincie waar het om draait en eindigt in Rudolph’s eigen Bakery waar hij zijn opgedane inspiratie verwerkt in de lekkerste recepten die je zelf na kunt maken. Kun jij ook niet wachten? Zet dan nu in je agenda: Rudolph’s Tour door Nederland is vanaf 21 augustus elke werkdag om 18.00 uur te zien op 24Kitchen. 

rudolph's tour door Nederland

Lees ook: Rudolph’s Bakery 2

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!