Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
campagnebeeld foodies

Wijn drinken én ervoor betaald krijgen: dé droombaan voor iedere wijnliefhebber!

Partnerbijdrage door DO Rueda

Advertentie

Ja, je leest het goed: wijn drinken én een lekker zakcentje verdienen. Als toekomstige Winefluencer voor Rueda wijnen komen je dromen gewoon uit!

Soms zijn er van die kansen die je niet voorbij kunt laten gaan. Het Spaanse wijngebied Rueda is op zoek naar dé wijnliefhebber die het wijngebied in 2021 wil vertegenwoordigen op social media. Als Rueda Winefluencer ontvang je een winefluencer pakket, kom je volop in de schijnwerpers én ontvang je een bedrag van €5000,-!

Ben jij dé Rueda winefluencer van 2021?

Rueda heeft jouw hulp nodig en is op zoek naar een getalenteerde wijnliefhebber. Heb jij altijd al ‘winefluencer’ willen zijn? Weet jij jouw volgers te inspireren met je content? Ben jij gek op witte wijn en mag iedereen dit weten? Dan is Rueda op zoek naar jou! Wijnregio Rueda daagt jou van 1 t/m 15 december uit jouw liefde voor Rueda wijnen te delen op Instagram. De winnaar wordt gekozen door een vakjury, die let op de kwaliteit van de content, jouw persoonlijke touch en natuurlijk pakkende captions. Er is geen limiet aan het aantal posts dat je kunt plaatsen – meer posten kan je kansen zelfs vergroten!

Zo word jij onze winefluencer

Volg de nieuwe Instagrampagina van @ruedawijnen. Plaats jouw inspirerende Rueda winefluencer content, tag @ruedawijnen en gebruik #TasteRueda. Jij bent altijd online, met name op Instagram. Jij bent gek op het creëren van unieke, inspirerende content en je weet precies waar je volgers blij van worden. Niet te vergeten, je bent 18+. Maar bovenal drink je graag een goed glas (witte) wijn en deel je jouw enthousiasme en kennis!

Klik hier voor alles over de wedstrijd en de voorwaarden.

OVER D.O. RUEDA

D.O. Rueda is een van de belangrijkste witte wijngebieden van Spanje. De regio is de bakermat van de verdejo druif (inderdaad, die van die heerlijk zomerse witte wijnen!) en is de thuisbasis van talloze wijngaarden die meer dan 100 jaar oud zijn. Die wijngaarden liggen op grote hoogte, namelijk zo’n 700 tot 850 meter boven de zeespiegel!

Oogsten in het donker

In de streek heerst een continentaal klimaat en daardoor kunnen temperatuurverschillen tussen dag en nacht enorm zijn! Overdag zweten de druiven in de brandende Spaanse zon, en ’s nachts bibberen ze van de kou. En juist op dát moment worden ze geoogst – zo blijft die knapperige frisheid namelijk behouden!

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!