Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Big Green Egg workshop

GEWONNEN: Big Green Egg workshop voor twee personen

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Is jouw BBQ al klaar voor de zomer? Of gebruik jij jouw BBQ het hele jaar door? En zijn jouw BBQ-skills helemaal up to date of kun je wel wat hulp gebruiken? Goed nieuws! Je maakt nu namelijk kans op een Big Green Egg workshop voor twee personen. Lees snel verder om te zien hoe je mee kunt doen aan deze winactie.

Wil jij een Big Green Egg workshop voor twee personen winnen?

Ben jij een échte BBQ-fan? En droom je al jaren van een Big Green Egg, of heb je er eentje in je tuin staan, maar kom je nog niet verder dan spiesjes, burgers of vispakketjes van de BBQ? Let dan goed op. Nu de zon zich steeds meer laat zien en die heerlijke lange avonden met familie en vrienden aan tafel niet lang meer op zich laten wachten hebben wij iets leuks voor je. Eerder gaven we al de nodige tips & tricks om je barbecue zomerklaar te maken, en legden we uit hoe je de perfecte pulled pork op de Big Green Egg bereidt. Maar hoe kun je nou nog beter leren koken op een Big Green Egg dan het te leren van de experts zelf? Daarom maak je nu kans op een officiële Big Green Egg workshop voor 2 personen, op Landgoed Arcadia.

Big Green Egg workshop

Wat moet je doen?

Vanaf het prachtige Landgoed Arcadia vinden komend seizoen verschillende Big Green Egg workshops plaats, en wij mogen drie maal een basisworkshop voor twee personen weggeven! Wat je moet doen om kans te maken? Vul onderstaand formulier in en vergeet niet aan te geven waarom jij vindt dat je deze workshop moet winnen. De winactie loopt van zondag 23 april t/m zondag 30 april 2023. Op maandag 1 mei 2023 maken we de winnaars bekend. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons per mail.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Big Green Egg workshop

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Lees ook:

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!