Advertentie
Dat wij bij Foodies gek zijn op de Italiaanse keuken is geen geheim. Niet voor niets brengen we elk jaar een Italië-editie uit. In dit nummer delen we de geheimen van een goede pasta met tips van de Pasta Grannies, maken we typisch Siciliaanse gerechten zoals cannoli, arancini en pasta alla norma én gaan we ook nog eens op reis naar Italië om alles te leren over de pittige kaas Gorgonzola.
Win een reis naar Italië met Spaghetteria
Maar wij zijn niet als enige dol op Italië. Bij de restaurantketen Spaghetteria draait alles om homemade pasta met verse ingrediënten en sauzen. Normaal gesproken wordt het menu samengesteld door de ervaren chefs van Spaghetteria, maar nu maken ook amateurkoks kans om hun pastagerecht op de kaart terug te zien. Hoe tof is dat?!
Heb jij een fantastisch pastarecept en wil jij deze op de kaart zien bij restaurants in meerdere Nederlandse steden én Berlijn? Stuur dan voor eind april 2023 je eigen recept in via de website van Spaghetteria en misschien staat jouw gerecht binnenkort wel op de kaart. En alsof dat nog niet gaaf genoeg is, gaat de winnaar +1 een weekend naar Florence, op kosten van de zaak.
Wil je ook iedere week de lekkerste Italiaanse recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Bestel Foodies Italië
Wil jij als pastaliefhebber Foodies Italië niet missen? Bestel het nummer dan gelijk en ontvang het rond 14 april op je deurmat. Geniet van het beste uit de Italiaanse keuken met deze heerlijke uitgave.
Let op! Ben je al abonnee? Dan ontvang je deze editie sowieso op je deurmat.
Lees ook:
Hotspots: de beste Italiaanse restaurants van Nederland
Italiaanse stijl: slow koffie zetten met een percolator
Verborgen parel: Italiaans restaurant Pianeta Terra
Onze tips
Getest: deze cola is bijna nét zo lekker als Coca Cola (en het is geen Pepsi)
Vers van de pers: bak je eigen brood, AH Blue Home en meer!
WIN: 3x het kookboek ZOETE ZOOI. van Eefje Friedhoff
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: de beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.