Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
pasta met cacio e walnoot

Deel jouw favoriete pasta en win een reis naar Italië!

Advertentie

Ben jij een echte pastaliefhebber en is jouw recept de beste? Dan hebben wij leuk nieuws! Want de restaurantketen Spaghetteria daagt liefhebbers uit om hun pastarecept in te sturen en zo kans te maken op een ereplekje op het menu en een tripje naar Florence. Wil jij kans maken? Lees dan snel verder.

Dat wij bij Foodies gek zijn op de Italiaanse keuken is geen geheim. Niet voor niets brengen we elk jaar een Italië-editie uit. In dit nummer delen we de geheimen van een goede pasta met tips van de Pasta Grannies, maken we typisch Siciliaanse gerechten zoals cannoli, arancini en pasta alla norma én gaan we ook nog eens op reis naar Italië om alles te leren over de pittige kaas Gorgonzola.

Bestel hier Foodies Italië

Win een reis naar Italië met Spaghetteria

Maar wij zijn niet als enige dol op Italië. Bij de restaurantketen Spaghetteria draait alles om homemade pasta met verse ingrediënten en sauzen. Normaal gesproken wordt het menu samengesteld door de ervaren chefs van Spaghetteria, maar nu maken ook amateurkoks kans om hun pastagerecht op de kaart terug te zien. Hoe tof is dat?!

Heb jij een fantastisch pastarecept en wil jij deze op de kaart zien bij restaurants in meerdere Nederlandse steden én Berlijn? Stuur dan voor eind april 2023 je eigen recept in via de website van Spaghetteria en misschien staat jouw gerecht binnenkort wel op de kaart. En alsof dat nog niet gaaf genoeg is, gaat de winnaar +1 een weekend naar Florence, op kosten van de zaak.

Wil je ook iedere week de lekkerste Italiaanse recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Bestel Foodies Italië

Wil jij als pastaliefhebber Foodies Italië niet missen? Bestel het nummer dan gelijk en ontvang het rond 14 april op je deurmat. Geniet van het beste uit de Italiaanse keuken met deze heerlijke uitgave.

Let op! Ben je al abonnee? Dan ontvang je deze editie sowieso op je deurmat.

reis naar Italië spaghetteria

Lees ook:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!