Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor GEWONNEN // Bak 'Het Lekkerste Kerstbrood van Nederland' en win!

GEWONNEN // Bak 'Het Lekkerste Kerstbrood van Nederland' en win!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Ook dit jaar organiseert foodies in samenwerking met Edwin Klaasen van Desem enzo de wedstrijd voor Het lekkerste kerstbrood van Nederland.
Volgende week begint Heel Holland Bakt weer, en ook bij ons mag je aan de slag. Wil jij dat iedereen jouw kerstbrood thuis kan bakken? Stuur het recept van jouw zelfgemaakte lekkerste kerstbrood in en wie weet win jij deze eretitel. Bovendien win je een 2-daagse broodbakcursus van Desem enzo t.w.v. € 320,-, een KitchenAid keukenmachine en een diner voor 2 bij sterrenrestaurant Sense.
De finalisten strijden op zaterdag 12 november 2016 tijdens De Tasty in de jaarbeurs in Utrecht om deze felbegeerde titel. De jury bestaat uit de winnares van 2014 Michèlle Kromhout, bakker Edwin Klaasen van Desemenzo en sterrenchef-kok Dennis Middeldorp van restaurant Sense.

Meedoen met jouw kerstbrood?

Geef je op voor 13 oktober a.s. door een e-mail met je recept én foto van het gebakken brood te sturen naar win@foodiesmagazine.nl met in de onderwerpregel: “Lekkerste Kerstbrood”. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden. De finalisten worden op 17 oktober 2016 bekend gemaakt.
Kerstbrood foodies

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!