Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Heb jij de Big Green Egg Buitenkeuken van het jaar 2022?

Heb jij de Big Green Egg Buitenkeuken van het jaar 2022?

In samenwerking met Big Green Egg
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Heb jij een mooie buitenkeuken met een Big Green Egg als stralend middelpunt? Dan ben je zonder twijfel een kanshebber om de Big Green Egg Buitenkeuken Contest 2022 te winnen! Lees snel verder, wij vertellen je hoe je kans maakt.  

Buitenkeuken Contest

Op social media komen de meest mooie buitenkeukens voorbij, met de Big Green Egg als stralend middelpunt. Van heuse outdoor-walhalla’s tot knusse EGG-plekjes in de achtertuin, de patio of op het balkon. De een uitgerust met een Big Green Egg Mini, de ander to the max met meerdere EGGs en een volledig assortiment aan accessoires. Hoe groot of klein de EGG-plek ook is, dit is waar je lekker en relaxed kan koken en samen genieten van de lekkerste gerechten.

bge buitenkeuken contest

Prijzen

Ben je maar wat trots op jouw buitenkeuken? Doe dan mee aan de Buitenkeuken Contest van 2022. Naast één van de prachtige titels ‘Big Green Egg Buitenkeuken van het jaar 2022’ of ‘Big Green Egg Tiny Buitenkeuken van het jaar 2022’ maak je kans op mooie prijzen. Kom jij in de top vijf terecht? Dan ontvang je niet alleen een Big Green Egg goodiebag, maar ook een exemplaar van de Modus Operandi, gesigneerd door Michèl Lambermon en Wessel Buddingh. De uiteindelijke winnaars ontvangen, naast de titel, een officiële award voor in zijn of haar eigen buitenkeuken, een voucher voor een officiële Big Green Egg workshop voor vier personen op – Home to Big Green Egg – Landgoed Arcadia in Steenbergen en een Shared Dining Plate om jouw gerechten op te serveren.

Buitenkeuken contest banner

Doe mee!

Dus heb jij wekenlang, of misschien zelfs maandenlang, hard gewerkt om van jouw achtertuin, patio of balkon een waar EGG-paradijs te maken? Show us your pride outside en stuur Big Green Egg een paar mooie foto’s van je buitenkeuken toe en laat hen weten waarom jouw buitenkeuken de mooiste is. Zo maak je kans op de titel en mooie prijzen! Het deelnameformulier en de voorwaarden vind je hier.

Formulier ingevuld?

Houd dan de dagen tussen 19 en 22 september vrij. Wanneer je in de top vijf beland, komt een van deze dagen een team van Big Green Egg (inclusief fotograaf) je buitenkeuken bekijken. De gelukkigen zijn geselecteerd door een vierkoppige jury, bestaande uit foodie en 3FM radio-dj Rámon Verkoeijen, doorgewinterd jurylid en NPO Radio5-dj Henkjan Smits, Executive Chef van Big Green Egg Europe en SVH Meesterkok Michèl Lambermon en winnaar van de editie 2021 Dave Kuijper. Elk jurylid zal vanuit zijn expertise en eigen ervaring de inzendingen beoordelen. Hierbij wordt onder andere, naast de sfeer en inrichting, op de functionaliteit van de buitenkeuken gelet en de wijze waarop de liefde voor buitenkoken op de Big Green Egg eraf spat.

bge buitenkeuken contest

Buitenkeuken Contest 2022

Meer informatie over de Big Green Egg Buitenkeuken contest 2022 en het deelnameformulier vind je hier.

Lees ook: Dit zijn de lekkerste recepten van de Big Green Egg

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!