Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
Winactie Jord Althuizen (alle boeken)

GEWONNEN: Alle boeken van Jord Althuizen

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Het is je vast niet ontgaan dat Jord Althuizen gasthoofdredacteur is van Foodies BBQ. Dit vieren we de hele maand door de beste tips & tricks van Jord te delen én door hele toffe prijzen weg te geven. Zo maak je nu bijvoorbeeld kans op alle boeken van Jord Althuizen!

Boeken van Jord Althuizen

In de afgelopen jaren heeft Jord Althuizen alles behalve stilgezeten. Je kent hem waarschijnlijk van diverse programma’s op televisie waar hij als chef alles vertelt over barbecueën, zijn Black Smoke-restaurants in Rotterdam en Antwerpen, diverse masterclasses én de onmisbare boeken van Jord Althuizen. Hij maakte tot nu toe maar liefst elf kookboeken!

Jord Althuizen

Winactie

Om te vieren dat Jord Althuizen gasthoofdredacteur is van Foodies BBQ mogen we ontzettend toffe prijzen weggeven deze maand. Zo vertelden we je al eerder dat je een ticket voor zijn unieke World of Fire masterclass kunt winnen.

Daar komt nu nog een winactie bij, exclusief voor onze nieuwsbrieflezers. Je kunt namelijk kans maken op alle 11 de kookboeken van Jord Althuizen! Ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief al? Vergeet ‘m dan niet aankomende vrijdag goed te lezen om te ontdekken hoe je kans kunt maken op een stapel kookboeken van Jord Althuizen. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je snel in!

De winactie loopt tot en met 20 juni 2022 en zal de komende weken elke week terugkomen in onze nieuwsbrief. De uiteindelijke winnaar krijgt na 20 juni 2022 persoonlijk bericht van ons.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek hoe je kans kunt maken op alle boeken van Jord Althuizen:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

winactie boeken van Jord Althuizen

Meer Jord Althuizen?

Heb je Foodies BBQ nog niet in huis? Jord Althuizen was onze gasthoofdredacteur en deelt zijn lekkerste recepten, onmisbare goodies, leukste hotspots en beste tips & tricks. Kortom, een nummer dat je als echte BBQ-fanaat absoluut niet mag missen! Bestel ‘m gemakkelijk en snel online, voordat het magazine is uitverkocht.

Bestel hier Foodies BBQ met Jord Althuizen

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!