Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cadeaus voor Moederdag

Foodies deelt uit: vanaf 2 mei cadeaus voor Moederdag

Advertentie

Vanaf 2 mei tellen we af naar Moederdag. En hoe kan dat nu beter dan door elke dag de mooiste cadeaus voor Moederdag weg te geven? Het kan niet gek genoeg, van een jaar lang gratis snacken tot aan een gloednieuwe smartphone printer voor de leukste moeders!

Cadeaus voor Moederdag

Staat het nog niet in je agenda? Zondag 14 mei is het Moederdag. Natuurlijk leggen we alle moeders op die dag volledig in de watten met een ontbijt op bed. Wij gaan dit jaar nog een stap verder door vanaf 2 mei elke dag de mooiste cadeaus voor Moederdag weg te geven!

Misschien heb je een aantal cadeaus al voorbij zien komen in Foodies Italië. Wat dacht je bijvoorbeeld van een chocoladepasta-pakket, een notenrooster, volledig verzorgd diner of handige drinkbekers om mee te nemen?

Wil je iedere week als eerste op de hoogte zijn van alle winacties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat moet je doen?

Om mee te dingen naar onze prachtige cadeaus voor Moederdag hoef je niet veel te doen. Surf vanaf 2 mei elke dag naar foodiesmagazine.nl/win en ontdek welke winactie er voor je klaar staat! Het enige wat je hoeft te doen is onder aan het bericht aangeven dat jij wel aanspraak wilt maken op de prijs. Vul elke dag het formulier in en maak kans op de mooiste prijzen. En dan maar duimen draaien en wachten tot 13 mei om te horen of jij in de prijzen bent gevallen!

cadeaus voor Moederdag

Lees ook: De mooiste kookboeken om met Moederdag cadeau te geven

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!