Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
centraal museum

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: lunch & bezoek aan het Centraal Museum

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een bezoek voor twee personen aan het Centraal Museum inclusief lunch ter waarde van € 60,- weg.

Centraal Museum

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor in de kerstvakantie? Het Centraal Museum in Utrecht heeft een uitgebreide collectie aan oude en moderne kunst en is zeker het bezoeken waard. Niet alleen het museum zelf maar ook het bijbehorende museumcafé Centraal. Het museumcafé is vrij toegankelijk, dus ook zonder museumtickets te bezoeken (al is de combinatie mét museumbezoek natuurlijk het leukst. Op dit moment is de tentoonstelling Double Act te zien in het museum, waarbij videokunst wordt gecombineerd met werken uit de 17de eeuw, een must-see!)

Museumcafé

Museumcafé Centraal is dé plek in het museumkwartier in Utrecht waar je kunt neerstrijken voor een lekkere kop koffie, een heerlijke lunch of een gezellige borrel. In de zomermaanden is het goed toeven op het zonnige terras aan de prachtige binnentuin en in de wintermaanden binnen in het gezellige café. In het café zelf word je omgeven door kunst en design, zo zit je op replica’s van beroemde designerstoelen – denk aan Gerrit Rietveld en Piet-Hein Eek – en is de menukaart afgestemd op de tentoonstellingen. Ook in de museumtuin, waar het café op uitkijkt, is altijd van alles te zien. Zo is er tot en met 18 december 2022 de tentoonstelling ‘Ogenbliksem’, waarbij de nissen van het gebouw omgetoverd zijn tot ware kunstwerken.

Wil jij er heen? Goed nieuws! Wij mogen namelijk een bezoek voor twee personen aan het Centraal Museum en lunch bij Museumcafé Centraal weggeven.

centraal museum

Zo maak je kans

Om kans te maken op een bezoek voor twee personen aan het Centraal Museum inclusief lunch bij café Centraal t.w.v. € 60,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!