Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
de perfecte hapjespan

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: Demeyere Industry 5 kookpan

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een Demeyere Industry 5 kookpan ter waarde van € 229,- weg.

Wil jij deze kerst een lekker gerecht maken dat ook nog eens snel klaar is en weinig afwas oplevert? Dan zit je met de Demeyere Industry 5 Kookpan helemaal goed! In deze roestvrijstalen hapjespan braad je je vlees, gevogelte, groenten en schaaldieren gelijkmatig aan. Na toevoeging van water, bouillon of wijn laat je ze verder garen onder deksel. Ideaal voor gevuld varkensgebraad of een aromatische bouillabaisse. Wat ga jij met kerst in deze pan maken?

Hapjespan

De Demeyere Industry 5 Kookpan is perfect voor de lekkerste eenpansgerechten of sauzen. Daarnaast braad je in deze roestvrij stalen kookpan met alle gemak vlees, gevogelte of groenten gelijkmatig aan. Dankzij het grote oppervlakte (24 cm) is deze professionele sauteuse uit de Industry 5 serie ook ideaal voor het snel inkoken van basissauzen of kreeftenbisque bijvoorbeeld.

de perfecte hapjespan

Zo maak je kans

Om kans te maken op een Demeyere Industry 5 Kookpan t.w.v. € 229,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!