Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
don papa rum

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 3x Don Papa Baroko pakket

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij 3x Don Papa Baroko pakket ter waarde van € 75,- weg.

Op de Filippijnen vieren ze kerst groter dan waar dan ook ter wereld. Met slechts 2 dagen kerst nemen Filipino’s namelijk geen genoegen. In de periode van september tot december, de zogeheten ‘ber months’, wordt afgeteld tot de grootste feestdag van het jaar. Dat zijn wel 4 maanden waarin het land volop in de kerstsfeer is.

Feestelijke cocktail

Don Papa Rum, afkomstig van de Filippijnen, viert het feest net zo hard mee en creëerde een overheerlijke cocktail voor de feestdagen. Deze Orchard Old Fashioned wordt gemaakt met de Don Papa Baroko Rum. Deze rum is gerijpt in oude Amerikaanse eikenhouten Bourbon-vaten voor een diepere smaak, en is ideaal om te mengen in een reeks cocktails. Vier jij mee? Wij mogen drie Don Papa Baroko pakketten weggeven met daarin mooi glaswerk en een leuke verrassing zodat je zelf aan de slag kunt! Lees snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt op deze fantastische prijs.

> naar het recept: Orchard Old Fashioned

Orchard Old Fashioned don papa

Don Papa rum

De naam Don Papa is een eerbetoon aan Papa Isio, de charismatische leider die in de jaren 1890 de Spanjaarden uit Negros verdreef en die de onafhankelijkheid voor Sugarlandia veroverde. Papa Isio blijft een van de Filipijnse revolutionairen uit de onafhankelijkheidsoorlog van rond de eeuwwisseling. Don Papa Rum is in feite de geest van Sugarlandia. Het is een premium, gerijpte, single-eiland rum uit de Filippijnen, gemaakt op de vruchtbare uitlopers van de actieve vulkaan Mt. Kanlaon, waar het fijnste suikerriet wordt gemalen om een zoete, rijke melasse te produceren. Don Papa Baroko is zowel online als in de winkel van Gall & Gall verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 42,99.

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie Don Papa Baroko pakketten t.w.v. € 75,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!