Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
donuts

GEWONNEN // Donut worry: dit is jouw Greetz kerstcadeau!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Donuts: die gaan er altijd wel in, maar nog veel leuker is het om ze cadeau te mogen doen. Een doosje donuts door de brievenbus voor je vader, schoonmoeder, allerliefste vriendin of dierbare broer die wat kilometers verder weg woont. Wie verras jij met een doosje donuts in stijl?

3x Giveaway!

Deze kerst mogen wij 3x een cadeau weggeven- yayy! Je wint 12 Greetz kerstdonuts met een kerstkaart om als verrassing op te sturen naar een van je collega’s, een familielid of goede vriend die het verdient (t.w.v. €40,-)! De kerstdonuts zien er niet alleen heel feestelijk en mooi uit, maar smaken ook nog eens zinderend. Sommige hebben zelfs een vulling van chocolade, hmmm… en het mooie is: je hoeft er zelf niet voor in de keuken te staan! Je personaliseert zelf je bestelling en kunt het cadeau zo opsturen. Zo geef je dat heerlijke kerstgevoel door aan een ander samen met een wonderlijke kerstkaart.

Kerstkaarten

De kerstkaarten van Greetz zijn zoeter dan zoet en daar hoort dan ook iets lekkers bij. Deze maand kun je voor het eerst de rijkversierde donuts van Greetz per post versturen met een mooie boodschap erbij. Wij maakten een selectie van de allermooiste kerstkaarten. Vergeet niet: ze zijn geheel naar smaak in te vullen en vol te kliederen met de mooiste wensen.

Zoet

Voor nog meer zoetigheden per post kun je ook terecht bij Greetz. Zo kun je ook kiezen voor brownies, Tony’s, Merci of bakmixen en fruitmanden per post. Alle verrassingen met chocolade en gebak vind je bij Greetz. 

Win win win

Heb jij al iemand in gedachten? Schrijf hieronder in de comments wie jij graag zou willen verrassen met eenGreetz kerstkaarten 12 kerstdonuts en wie weet krijg jij binnenkort bericht van foodies.
De winnaars ontvangen 14 december persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars ontvangen een tegoedcode die geldig is tot en met 31-12-2019. Na het uitkiezen van de donuts en kerstkaart kan de tegoedcode in het winkelmandje worden ingevoerd. De tegoedcode kun je éénmalig gebruiken en resterend tegoed komt te vervallen. 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!