Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor In deze feestelijke zomeroutfits schuif je super stijlvol aan voor de bbq

In deze feestelijke zomeroutfits schuif je super stijlvol aan voor de bbq

Advertentie

Na grillige maanden waarin de lente maar niet wilde aanbreken, heeft de zon eindelijk het gevecht van de wolken gewonnen. De bbq mag weer tevoorschijn worden gehaald en de truien gaan achter in de kast. Is jouw zomerkleerkast wel érg 2020? Met BestSecret hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Feestelijke zomeroutfits

De geur van rook komt je tegenmoet. De stokjes en spiesjes kunnen niet wachten om gegrild te worden. De chille beat komt uit de boxen. Alle ingrediënten voor een feestelijke barbecue. Maar bij dat totaalplaatje hoort natuurlijk ook een stijlvolle zomerse look. No problem.

Designermerken voor een prikkie

Bij BestSecret shop je tussen 3000 designermerken, zoals Scotch & Soda, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Missoni, Love Moschino en Dior. Meer dan 5 miljoen producten. Altijd de huidige en voorgaande collecties. Dat moet onbetaalbaar zijn toch? Nope. Bij BestSecret shop je met korting tot wel 80%. En valt je bestelling tegen? Retourneren is altijd gratis.

Lid worden van BestSecret

Dat wil iedereen wel toch? Klopt. Maar dat kan niet. Het unieke platform is er voor de exclusieve community en daarvoor moet je uitgenodigd worden. En dat kunnen wij regelen!

Foodies nodigt je uit

Hoe word je lid? Foodies heeft het grote werk al voor je gedaan. We geven je exclusieve toegang via deze link: www.bestsecret.com/foodiesmagazine. 

Maar let op: onze aanbieding is tijdelijk, want de liefhebbers staan in de rij. Wil jij zeker weten dat je terecht kunt bij BestSecret voor je feestelijke zomeroutfit? Wees er dan heel snel bij, voor je te laat bent en je in je oude kloffie bij de bbq kunt aanschuiven.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!