Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Fiorito bonbons

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 4x Fiorito bonbons

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij 4 keer Fiorito bonbons ter waarde van € 13,50 weg.

Kerst is bij uitstek de tijd voor luxe. Trakteer jezelf op heerlijke bonbons met een vulling van Fiorito Limoncello. De citroenlikeur is ambachtelijk gemaakt door de broers Benno en Franco Fiorito, die het recept hiervoor kregen van hun Italiaanse familie. Omdat de Siciliaanse citroenen met de hand worden geschild, hoeft er minder suiker te worden toegevoegd en is de smaak zijdezacht, puur en elegant.

Bonbons

Chocolatier Mats Smit creëerde overheerlijke bonbons met Fiorito Limoncello. In een stijlvolle cadeauverpakking krijg je vier bonbons met Limoncello-vulling en vier bonbons met Limoncello Crunch-vulling. Heerlijk voor bij de koffie of als afsluiter van een feestelijk diner. De bonbons zijn ook perfect als cadeau voor limoncello-fans. Ideaal voor onder de boom of in de schoen.

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vier doosjes Fiorito bonbons t.w.v. € 13,50 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!