Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
foodies christmas gifts

Foodies Christmas Gifts: win elke dag geweldige prijzen

Advertentie

Het zal je niet ontgaan zijn: bij Foodies kunnen we niet wachten tot de kerst begint. Om de voorpret nog verder te vergroten spelen we dit jaar zelf voor kerstman met onze Foodies Christmas Gifts. Vanaf 29 november tot en met 26 december 2023 geven we elke dag fantastische prijzen weg. Met een beetje geluk vind jij dit jaar een heel groot cadeau onder je kerstboom!

De mooiste prijzen met Foodies Christmas Gifts

Met de Foodies Christmas Gifts begint kerst vroeg dit jaar! Zie het als een soort speciale adventskalender van Foodies, vol met geweldige prijzen. Geen chocolaatjes achter elk vakje, hoe lekker we ze ook vinden. Wij gaan namelijk voor groots. Van een prachtige broodbakmachine tot keukenmessen, van een gourmetstel tot een koekenpan, maar ook tientallen borrelplanken en een chique espressomachine. Elke dag is het weer een grote verrassing. Wil je alvast een voorproefje op de prijzen? In Het Grote Kerstnummer vind je er al een heleboel!

Wat moet je doen?

Om mee te dingen naar onze prachtige prijzen hoef je niet veel te doen. Surf vanaf 29 november 2023 elke dag naar foodiesmagazine.nl/win, en ontdek vanaf 8.00 uur welke winactie er voor je klaar staat! Het enige wat je hoeft te doen is onder aan het bericht aangeven dat jij wel aanspraak wilt maken op de prijs. Vul elke dag het formulier in en maak kans op de mooiste prijzen. En dan maar duimen draaien en wachten tot 27 december 2023 om te horen of jij in de prijzen bent gevallen!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!