Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Foodies scheurkalender

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 3x een Foodies scheurkalender

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij drie keer een Foodies scheurkalender ter waarde van € 14,99 weg.

Foodies scheurkalender

In de scheurkalender van Foodies vind je elke dag nieuwe kookinspiratie. Van een boeiende quizvraag tot een interessante food-fact en van lekkere receptjes tot een snelle snack voor bij de vrijdagmiddagborrel. Ontwikkel je tot een echte foodie en blaas je vrienden omver met de leukste weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat een Nederlander gemiddeld 210 eieren per jaar eet?

Voor jezelf of als cadeau

Koop de scheurkalender als hét perfecte cadeau voor iedere foodie. Of koop ‘m natuurlijk schaamteloos voor jezelf. Zo hoef je niet telkens een maand te wachten tot de nieuwe Foodies eindelijk op de deurmat valt. Met de Foodies scheurkalender heb je elke dag een klein beetje Foodies in huis. Zo vind je in april een recept voor zelfgemaakte eiersalade, lees je in augustus dé lifehack om je oven schoon te maken en vertellen we je in november wat sereh is.

Foodies scheurkalender

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie scheurkalenders van Foodies t.w.v. € 14,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!