Advertentie
Ceviche
Toen Seger Abels en Rick Swinkels (met Bas Lammersen en Jordy Wentink) begonnen met Sjefietshe was het gerecht ceviche nog zo onbekend dat velen geholpen moesten worden met de uitspraak van het gerecht. En zo geschiedde. Sje-fiets-he. Ceviche op z’n Amsterdams. Letterlijk.
Wat begon als een pop-uprestaurant is inmiddels uitgegroeid tot de eerste echte cevicheria van Amsterdam. Na een succesvolle start werd Sjefietshe beloond met een 9- in het Parool door Gilles van der Loo en zit de cevicheria op het Amsterdamse hoekje steevast vol. In dit boek geven Abels en Swinkels alle geheimen van hun restaurant prijs – met veel en diverse ceviche-inspiratie en daarnaast heerlijke recepten voor gebakken vis, pulpo, snacks, desserts en de signature cocktails van het restaurant.
Zo maak je kans
Om kans te maken op de één van de drie boeken Ceviche t.w.v. € 24,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!
(winactie gesloten)
Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.
Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine.Â
Onze tips
LAATSTE KANS: meld je nu aan voor onze kookwedstrijd!
Dit zijn de leukste Nederlandse culinaire podcasts
Vers van de pers: nieuw Affligem bier, Koreaanse BBQ en meer!
Foodies’ favorieten van september
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
Redactie