Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Stoven met een slowcooker

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: Tefal Turbo Cuisine CY7548

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een Tefal Turbo Cuisine CY7548 ter waarde van € 129,99 weg.

Stoven met een slowcooker

Een multi- of slowcooker is uitermate geschikt voor alle gerechten met vocht erin. Dus vrijwel alle soepen, sauzen, stoofschotels, curry’s en tajines kun je heel goed in de slowcooker bereiden. Gerechten zonder vocht waarbij je juist een knapperig resultaat wilt, kun je beter in de koekenpan of oven bereiden. Vleessoorten met een lange gaartijd zoals runderlappen, lamsbout, spareribs of een hele kip komen ontzettend mals uit de slowcooker. Ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld het stoven. Om je wat inspiratie te geven zochten we samen met Tefal vier recepten uit, speciaal voor een slow- of multicooker.

Tefal Turbo Cuisine

Tefal bracht onlangs de Turbo Cuisine op de markt. Een nieuwe multicooker met ontelbaar veel handige functies en programma’s. Het grote voordeel? Je hoeft eigenlijk alleen maar de ingrediënten er in te stoppen en de slowcooker doet al het werk. Dit nieuwe type, de Tefal CY7548 kookt tot wel drie keer sneller dan op gas of inductie. Je gebruikt deze Turbo Cuisine niet alleen om te stoven, ook om te roerbakken, stomen, bakken, opwarmen en zelfs om te fermenteren. Stiekem vervang je met dit apparaat zeven keukenapparaten. Ruimt meteen lekker op in de keuken.

Stoven met een slowcooker

Zo maak je kans

Om kans te maken op een Tefal Turbo Cuisine CY7548 t.w.v. € 129,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!