Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Foodies Vega Gifts

Foodies Vega Gifts: win elke dag geweldige prijzen

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Het zal je niet ontgaan zijn: bij Foodies houden we van vegetarische recepten. Zo staat onze Vega Special er vol mee. Daarnaast delen we in de Nationale Week Zonder Vlees elke dag de lekkerste én leukste prijzen uit!

De mooiste prijzen met Foodies Vega Gifts

Met de Foodies Vega Gifts maak je kans op de lekkerste én leukste prijzen tijdens de Nationale Week Zonder Vlees. Van 5 tot en met 13 maart komt er elke ochtend om 8.00 uur een nieuw winactie online. Van een uitgebreid bakpakket tot heerlijke olijfolie, alles komt voorbij!

Krijg je geen genoeg van vegetarisch (of vegan) eten? Pre-order dan nu alvast de Vega Special van Foodies. Je ontvangt direct na een bestelling een smaakvol vegetarisch weekmenu in je mailbox!

Uit het boek

Foodies Vega Special

€ 8,99
Foodies Vega Special

Wat moet je doen?

Om mee te dingen naar onze prachtige prijzen hoef je niet veel te doen. Surf vanaf 5 tot en met 14 maart elke dag naar foodiesmagazine.nl/win en ontdek welke winactie er voor je klaar staat! Het enige wat je hoeft te doen is onder aan het bericht aangeven dat jij wel aanspraak wilt maken op de prijs. Vul elke dag het formulier in en maak kans op de mooiste prijzen met de Foodies Vega Gifts. En dan maar duimen draaien om te horen of jij in de prijzen bent gevallen! Dinsdag 15 maart maken we de winnaars bekend.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!