Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor GEWONNEN: 5x Foodies Vega Special

GEWONNEN: 5x Foodies Vega Special

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees maak je elke werkdag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige prijzen in handen. Vandaag geven wij 5x onze eigen Foodies Vega Special ter waarde van € 8,99 weg.

Vegetarisch eten eentonig? Integendeel! Foodies laat je zien wat er in de plantaardige keuken allemaal mogelijk is. We koken met peulvruchten als linzen en kikkererwten en brengen groenten naar een hoger plan in ons vegetarische weekmenu. Zo maken we bijvoorbeeld zoeteaardappelfalafel met tahini-dresssing en pita. Benieuwd naar de rest? Blader de preview dan snel door:

Foodies Vega Special

In deze unieke uitgave halen we alles uit de kast om jou op verschillende manieren te inspireren om elke dag wat lekkers op tafel te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een makkelijk instapklaar weekmenu met allemaal vegetarische favorieten, geven we vega-recepten uit één pan of binnen 30 minuten én laten we zien welke plantaardige zuivel er allemaal is en onderzoeken we hoe gezond dit is. Ook komen de leukste vega bloggers aan het woord en tippen we de fijnste plantaardige restaurants. Kun je niet wachten op de uitslag van de winactie? Bestel dan de special met een druk op de knop:

Vega special

€ 8,99
cover vega special 2023

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijf Foodies Vega Specials, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 13 maart de winnaars bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Lees ook: Pre-order de Foodies Vega special en ontvang ‘m als eerste!

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!