Advertentie
Vegetarisch eten eentonig? Integendeel! Foodies laat je zien wat er in de plantaardige keuken allemaal mogelijk is. We koken met peulvruchten als linzen en kikkererwten en brengen groenten naar een hoger plan in ons vegetarische weekmenu. Zo maken we bijvoorbeeld zoeteaardappelfalafel met tahini-dresssing en pita. Benieuwd naar de rest? Blader de preview dan snel door:
Foodies Vega Special
In deze unieke uitgave halen we alles uit de kast om jou op verschillende manieren te inspireren om elke dag wat lekkers op tafel te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een makkelijk instapklaar weekmenu met allemaal vegetarische favorieten, geven we vega-recepten uit één pan of binnen 30 minuten én laten we zien welke plantaardige zuivel er allemaal is en onderzoeken we hoe gezond dit is. Ook komen de leukste vega bloggers aan het woord en tippen we de fijnste plantaardige restaurants. Kun je niet wachten op de uitslag van de winactie? Bestel dan de special met een druk op de knop:
Zo maak je kans
Om kans te maken op één van de vijf Foodies Vega Specials, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 13 maart de winnaars bekend maken!
(deze winactie is gesloten)
Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.
Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine.
Lees ook: Pre-order de Foodies Vega special en ontvang ‘m als eerste!
Onze tips
Getest: deze cola is bijna nét zo lekker als Coca Cola (en het is geen Pepsi)
Vers van de pers: bak je eigen brood, AH Blue Home en meer!
WIN: 3x het kookboek ZOETE ZOOI. van Eefje Friedhoff
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: de beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Redactie