Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Leev gezonde granen

GEWONNEN: 2x een gezond proefpakket van Leev

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben wij een gezonde en lekkere prijs voor je: een proefpakket van LEEV ter waarde van 50 euro.

Dat lekker eten ook gezond en eerlijk kan zijn, laat LEEV zien. LEEV belooft niet alleen een lekker, maar ook een eerlijk product. Of je nu voor de smaakvolle cookiebars gaat, voor de glutenvrije stroopwafels of voor de Uitpaulineskeuken bakmixen, je weet altijd dat je iets gezonds eet. Bovendien wordt de winst van LEEV gedeeld met jongeren die de hulp keihard nodig hebben.

Gezond en duurzaam

De producten van LEEV bevatten minder suiker, meer vezels en bestaan uit authentieke granen. Begin de dag met speltwafels, granola of een plakje bananenbrood en haal het avondeten dankzij gezonde en lekkere tussendoortjes als de cookiebars, mini koekjes en Qrackers. Voel je niet schuldig naar jezelf, maar ook niet naar de wereld, want alle producten zijn volledig biologisch en worden verantwoord en duurzaam geproduceerd.

LEEV is anders

LEEV werd gestart met een passie voor lekker en gezond eten, maar ook omdat de makers vonden dat het anders moest. Gezonder, eerlijker en lekkerder. Met betere, biologische granen, meer vezels en minder suikers. Maar LEEV-producten zijn ook betaalbaar en de verpakking zijn eenvoudig en handig. Bij LEEV vind je geen toevoegingen, smaakversterkers en chemicaliën.

LEEV Foundation

Om te investeren in mens en natuur werd de LEEV Foundation opgericht. Via deze stichting worden de opbrengsten gedeeld met mensen die het in ons land minder goed getroffen hebben. Zo pikt iedereen een graantje mee! Meer informatie vind je op de website van LEEV.

Zo maak je kans

Jij kunt deze gezonde heerlijkheden nu heel makkelijk in huis halen. Je kansen zijn vandaag extra groot, want we geven niet één, maar twee smakelijke pakketten vol LEEV-producten weg. Vul het onderstaande formulier in en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaars zijn Liesbeth uit Hoogerheide en Rinskje uit Scharnegoutum. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!