Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
foodies kerstkado: so vegan so fine

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 5x een giftbox van So Vegan So Fine

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij 5x een giftbox van So Vegan So Fine ter waarde van € 15,- weg.

Vaak denken we bij kerst gelijk aan het diner. Maar onderschat de gezelligheid van kerstochtend niet. Samen met de familie ontbijten of brunchen is een geweldige kersttraditie. Maak het dit jaar nog feestelijker met de chocoladepasta’s van So Vegan So Fine. Al meer dan 130 jaar maakt het familiebedrijf Brinkers Food de lekkerste chocoladepasta’s. Wanneer je dat al zó lang doet ontstaat een merk waarbij over echt alles is nagedacht. Zo vind je de chocoladepasta’s in kleurrijke, vrolijke glazen potten. En de smaken? Die zijn heerlijk! De pasta’s zijn beschikbaar in vijf zalige smaken, allemaal in één giftbox: een smeuïge hazelnootpasta met maar liefst 15% hazelnoten, een intense chocoladepasta met 11% cacao, een heerlijke amandelpasta met 15% amandelen, een verrassende witte chocoladepasta met kokos en een heerlijk smeuïge pure chocoladepasta met 30% cacao. Alle smaken zijn helemaal vegan, palmolievrij, 100% biologisch, fairtrade, en glutenvrij.

De giftbox

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden? Vandaag heb je éxtra geluk. Wij mogen maar liefst vijf kleurrijke giftboxs weggeven! Zo kun je alle chocoladepasta’s proberen. Hoe fijn is dat?!

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijf giftboxen van So Vegan So Fine t.w.v. € 15,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!