Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Italiaans pakket Smaakt

GEWONNEN: Italiaans pakket van Smaakt t.w.v. € 100,-

In samenwerking met Smaakt
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

De lekkerste Italiaanse gerechten maak je met de biologische producten van Smaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van pijnboompitten, tomatenpuree en wilde knoflook speltspaghetti? Lees snel verder en win een Italiaans pakket van Smaakt t.w.v. € 100,-!

Win een Italiaans pakket van Smaakt

Bij Smaakt geloven ze dat kennis- en inspiratiedeling over voeding een belangrijke bijdrage levert aan het maken van een bewuste keuze over wat je als mens eet. Een keuze met impact voor jezelf, voor jouw omgeving en de toekomst. Daarnaast zijn al hun producten 100% biologisch. Proberen? Win een Italiaans pakket van Smaakt t.w.v. € 100,- en ontdek de verschillende producten!

italiaans pakket smaakt

Smaakt: 100% biologisch

Goed voor jezelf, goed voor jouw omgeving, dat is Smaakt. Niet alleen de pastasaus en olijfolie, maar ook alle andere producten van Smaakt zijn biologisch. De voedingsmiddelen zijn onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden geproduceerd en er worden geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Smaakt heeft bovendien een groot assortiment aan vegan producten. Ook werkt Smaakt met duurzame verpakkingen met FSC gekeurd papier en BioBased folie.

Zo maak je kans

Om kans te maken op het Italiaanse pakket van Smaakt t.w.v. € 100,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 15 mei 2023.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!