Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
so vegan so fine

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 1 jaar lang hazelnootpasta

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een jaar lang hazelnootpasta weg.

Vaak denken we bij kerst gelijk aan het diner. Maar onderschat de gezelligheid van kerstochtend niet. Samen met de familie ontbijten of brunchen is een geweldige kersttraditie. Je maakt dit moment nóg feestelijker met de chocoladepasta’s van So Vegan So Fine. De pasta’s zijn verkrijgbaar in zeven zalige smaken: een smeuïge hazelnootpasta met maar liefst 15% hazelnoten, een intense chocoladepasta met 11% cacao, een heerlijke amandelpasta met 15% amandelen, een verrassende witte chocoladepasta met kokos, een nieuwe pasta met 15% walnoot, een unieke pistachepasta met 15% noten, en een heerlijk smeuïge pure chocoladepasta met 30% cacao. Alle smaken zijn helemaal vegan, palmolievrij, 100% biologisch, fairtrade, en glutenvrij.

Jaarabonnement hazelnootpasta

Zou jij daar elke dag wel mee willen ontbijten? Goed nieuws! Wij mogen namelijk een jaar lang hazelnootpasta weggeven! De gelukkige winnaar ontvangt voor elke dag van het jaar een potje smeuïge hazelnootpasta van So Vegan So Fine. Zo staat er voor elke dag voor het jaar een super leuk mini potje van 40 gram klaar in je keukenkastje om op je broodje te smeren. Óf spaar ze even op en gebruik het voor dit heerlijke briochebrood:

> naar het recept: vegan briochevlecht met chocopasta 

brioche_so vogan so fine+

Zo maak je kans

Om kans te maken op een jaar lang hazelnootpasta hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(Winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!