Advertentie
Vaak denken we bij kerst gelijk aan het diner. Maar onderschat de gezelligheid van kerstochtend niet. Samen met de familie ontbijten of brunchen is een geweldige kersttraditie. Je maakt dit moment nóg feestelijker met de chocoladepasta’s van So Vegan So Fine. De pasta’s zijn verkrijgbaar in zeven zalige smaken: een smeuïge hazelnootpasta met maar liefst 15% hazelnoten, een intense chocoladepasta met 11% cacao, een heerlijke amandelpasta met 15% amandelen, een verrassende witte chocoladepasta met kokos, een nieuwe pasta met 15% walnoot, een unieke pistachepasta met 15% noten, en een heerlijk smeuïge pure chocoladepasta met 30% cacao. Alle smaken zijn helemaal vegan, palmolievrij, 100% biologisch, fairtrade, en glutenvrij.
Jaarabonnement hazelnootpasta
Zou jij daar elke dag wel mee willen ontbijten? Goed nieuws! Wij mogen namelijk een jaar lang hazelnootpasta weggeven! De gelukkige winnaar ontvangt voor elke dag van het jaar een potje smeuïge hazelnootpasta van So Vegan So Fine. Zo staat er voor elke dag voor het jaar een super leuk mini potje van 40 gram klaar in je keukenkastje om op je broodje te smeren. Óf spaar ze even op en gebruik het voor dit heerlijke briochebrood:
> naar het recept: vegan briochevlecht met chocopastaÂ
Zo maak je kans
Om kans te maken op een jaar lang hazelnootpasta hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!
(Winactie gesloten)
Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.
Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine.Â
Onze tips
Foodies’ favorieten van september
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Redactie