Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Online Jubileum Cadeautje italie special

GEWONNEN: Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij vijftien keer de Foodies’ Italië special ter waarde van € 9,99 weg.

De Italiaanse keuken is al jarenlang ongekend populair en dat snappen wij! Wie wordt er niet blij van een romige pasta, een pizza met knapperige bodem of een mals stukje vlees zoals saltimbocca? In deze uitgave bundelen wij de lekkerste recepten uit Italië. Van Italiaanse salades tot zelf pizza maken en van koken met pesto en bakken met ricotta tot klassieke gerechten uit de streek Piemonte.

€ 9,99
Foodies Italië

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijftien edities van Foodies Italië hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!