Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Lindenhoff kaasplateau box kerst

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: 8x Lindenhoff Kaasplateau Box

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij acht keer een Lindenhoff Kaasplateau Box ter waarde van € 26,70 weg.

Thuis aan tafel, als in een restaurant, dat kan met de ingrediënten van Lindenhoff. Als ambassadeur van authentieke smaak bezorgen zij door bijna heel Nederland de mooiste seizoensproducten van boeren, tuinders en telers rechtstreeks tot je voordeur. Op Lindenhoff.nl of in de boerderijwinkel in Baambrugge vindt je het beste van de slager, kaaswinkel, groenteboer, poelier en visboer – op één plek. Volle boerenmelk, dagverse eieren en natuurlijk de lekkerste kazen voor uw kaasplateau of op brood. De kaasmeesters selecteren in Nederland of in Europa zo veel mogelijk ambachtelijke, rauwmelkse producten die ze rechtstreek bij de kleinschalige boer halen en zelf tot in perfectie rijpen in de kaaskamers in Baambrugge. Wil jij dat proeven? Goed nieuws! Wij mogen namelijk 8x een Lindenhoff Kaasplateau Box weggeven bestaande uit vijf kazen.

Lindenhoff Kaasplateau Box

Ben jij een van de gelukkige winnaars? Dan stelt de Lindenhoff kaasmeester een prachtige selectie voor je samen. De zuivelspecialist heeft een smaakvol plateau samengesteld van perfect gerijpte, ambachtelijke kazen uit het seizoen. Heerlijk bij de kerstborrel of als hartig dessert! De plateau’s zijn geschikt voor drie à 4 personen. Maak het compleet met een passende wijn en bijzondere begeleiders zoals zelfgemaakte kweeperenjam.

Lindenhoff kaasplateau box kerst

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de acht Lindenhoff Kaasplateau Boxen t.w.v. € 26,70 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!