Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
bowls dishes

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: 3x Bowls and Dishes serveertrays

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met Bowls & Dishes, driemaal een set serveertrays ter waarde van € 39,00 weg.

Wil jij koffie en thee in stijl serveren? Met deze prachtige set serveertrays van Bowls & Dishes lukt dat zeker! De drie ovalen trays zijn van walnoothout gemaakt en hebben een handig opstaand randje zodat de kopjes en het bakje met kerstkoekjes of ander lekkers, er niet af kunnen vallen.

Bowls & Dishes

Vind jij ze ook zo mooi? Dan heb je geluk, want we mogen maar liefst driemaal een set serveertrays weggeven! Winnaars ontvangen een set van drie walnoothouten trays, in de maten S, M en L.

Tip: Wil je het liefst zo lang mogelijk genieten van je houten keukengerei? Dan is het aan te bevelen om na gebruik de plank met een zachte borstel, lauwwarm water en zeep schoon te maken en met een droge doek te drogen. Laat het hout daarna verticaal drogen, met de houtnerf rechtop. Zo blijven ze lang mooi! Let op: hout mag nooit in de vaatwasser.

bowls dishes

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie sets serveertrays van Bowls and Dishes t.w.v. € 39,00 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!