Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Foodfoto's: Bresser reflectiescherm

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: Bresser fotostudioset

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een fotostudioset van Bresser ter waarde van € 205,85 weg.

Prachtige foodfoto’s zien we overal om ons heen, de gerechten springen eruit en het water loopt je gelijk in je mond. Dat wil jij ook! Toch krijg je thuis niet het resultaat waarop je had gehoopt; te donker, te licht of te flets? Zonde, want je gerecht was toch echt de moeite waard om te delen. No worries als je het ons vraagt, ook thuis maak je in een handomdraai gave foodfoto’s. Met de compacte en complete fotostudioset van Bresser kun ook jij elke dag als een pro posten wat je hebt gegeten!

Fotostudioset

De set bestaat uit een krachtige Bresser 24B Daglichtlamp die je zelf naar wens kunt dimmen. Vaak heb je in huis onvoldoende verlichting, of is het licht veel te warm. Met deze lamp zijn deze problemen verleden tijd want de lamp is erg krachtig en daarom ideaal tijdens de donkere dagen. En een goede belichting in immers onmisbaar voor het maken van foodfoto’s. Daarnaast win je ook twee gave flat lay achtergronden naar keuze inclusief een houder zodat je je eigen unieke look kunt creëren. Ook krijg je een reflectiescherm zodat je, bij gebruik van daglicht, het licht kunt sturen kunt verzachten. De set is compact en dus makkelijk om mee te nemen of op te bergen.

foodfoto's bresser

Zo maak je kans

Om kans te maken op deze gave fotostudioset van Bresser t.w.v. € 205,85 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Lees ook: Dit zijn dé tips & tricks voor prachtige foodfoto’s

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!