Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: 3x ‘Chef on a mission – Master the originals’

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: 3x ‘Chef on a mission – Master the originals’

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking, driemaal het kookboek 'Chef on a mission – Master the originals' ter waarde van € 39,99 weg.

Jeroen van Oijen is de chef achter het boek. Zijn doel: gepassioneerde hobbykoks laten groeien tot het niveau van een semiprofessionele chef. Zijn tools: de 100 bekendste gerechten ter wereld. Hoezo? In deze klassiekers zitten alle technieken verscholen die essentieel zijn in de keuken.

Uit het boek

Chef on a mission

€ 39,99
Cover voor Chef on a mission

Chef on a mission

Voor zijn boek reist Jeroen de wereld af om in de leer te gaan bij de mensen die deze gerechten niet een paar keer, maar duizenden keren hebben gemaakt. Die kennis vertaalt hij in masterclasses waarmee jij thuis aan de slag kunt zodat je de sterren van de hemel gaat koken.

Van snijtechniek tot het herkennen van de perfecte cuisson, van zorgvuldige mise en place tot het kiezen van de juiste ingrediënten. Als Chef on a mission vertelt hij de verhalen over deze gerechten terwijl hij je leert het maximale uit jouw keuken-skills te halen.

Chef on a mission

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie kookboeken van ‘Chef on a mission – Master the originals‘ ter waarde van € 39,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!