Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Bakkersgilde

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: 50x bamboe borrelplank van De Echte Bakker

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met De Echte Bakker, maar liefst 50 bamboe borrelplanken weg.

De Echte Bakker staat voor kwaliteitsproducten binnen en buiten de bakkerij. Zo vind je naast het lekkerste ambachtelijke brood & banket, ook zo nu en dan exclusieve artikelen in de winkels voor bijvoorbeeld de kerstdagen.

Eén van deze artikelen is de bamboe borrelplank met de ingegraveerde tekst: ‘Echt genieten begint hier’. Want wie kan een kerstborrel nou weerstaan? Lees snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt op zo’n prachtige plank!

De Echte Bakker

De luxe bamboe borrelplank is voorzien van een handig hengsel en licht van gewicht. Hierdoor wordt een rondje borrelhapjes uitdelen je wel heel gemakkelijk gemaakt. Ben je klaar met uitdelen? Hang de plank gemakkelijk op aan het donkerbruine leren bandje dat verbonden is aan het handvat of zet hem als accessoire neer in je keuken. De plank is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ziet er ook nog eens aantrekkelijk uit.

Bonuspunten voor het feit dat de borrelplank onderhoudsvriendelijk en slijtvast is. Bamboe neemt namelijk nauwelijks vocht op waardoor de plank in tact blijft en niet uitzet of scheurt. Deze borrelplank gaat dus zeker lang mee! Je kunt de plank ieder jaar weer uit de kast halen met kerst of gebruik hem gewoon het gehele jaar door; de plank blijft mooi.

Bakkersgilde

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de 50 bamboe borrelplanken van De Echte Bakker hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!