Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Demeyere Alu Pro 5 Ceraforce bakpannenset

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: Demeyere Alu Pro 5 Ceraforce bakpannenset

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met Demeyere, een Alu Pro 5 Ceraforce bakpannenset ter waarde van €208,- weg.

Een goed en gezond kerstdiner serveren kan best lastig zijn. De robuuste koekenpannen uit de serie Alu Pro 5 van Demeyere geven je gelukkig een mooie basis: ze zijn PFAS-vrij en hebben een keramische Ceraforce® antikleeflaag.

Word jij daar enthousiast van? Goed nieuws, want we mogen een bakpannenset uit deze serie weggeven! Het is een set van twee: eentje voor jou en eentje om een ander mee te verrassen? Je mag beide bakpannen ook zelf houden hoor, we zullen het niet doorvertellen…

Alu Pro 5 bakpannen van Demeyere

Met de twee robuuste en tegelijk lichte Alu Pro 5 bakpannen van 24 en 28 cm bak je zonder kleven. Hierdoor hoef je minder olie of vet aan de pannen toe te voegen dan je gewend bent, en biedt de PFAS-vrije krasbestendige keramische Ceraforce® antikleeflaag een gezond alternatief.

Het maakt niet uit welke warmtebron je gebruikt, de pannen zijn geschikt voor alle kookplaten. Zeker voor inductie want dankzij de unieke Radiant bodem zijn en blijven je pannen extra stabiel en in optimaal contact met de kookplaat. Door de exclusieve TriplInduc® technologie heb je zelfs 30% minder energie nodig voor dezelfde temperatuur. Dat scheelt weer in energiekosten!

Demeyere Alu Pro 5 Ceraforce bakpannenset

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Demeyere Alu Pro 5 Ceraforce bakpannenset t.w.v. € 208,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!