Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
donna hay

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: 3x ‘Even More Basics to Brilliance’ van Donna Hay

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking, driemaal het nieuwste kookboek Even More Basics to Brilliance van Donna Hay ter waarde van € 34,99 weg.

Toen Donna Hay in 2016 haar eerste Basics To Brilliance boek lanceerde, had ze niet durven dromen dat dit dé bestseller werd waaruit mensen over de hele wereld vandaag nog steeds hun signature dishes koken.

Het moge duidelijk zijn dat we wereldwijd fan zijn en toen Donna onlangs haar nieuwste boek ‘Even More Basics to Brilliance‘ lanceerde, vierde ze dat met een intiem diner met foodieslezers in Amsterdam. Foodies sprak met haar over haar drive, haar bedrijf en haar gezin.

Donna Hay

In Even More Basics to Brilliance komt Donna terug met nóg meer overheerlijke basisrecepten die iedere thuiskok in zijn of haar repertoire zou moeten hebben; voorzien van variaties met eenvoudige smaaktwists en shortcuts die de recepten van basic naar brilliance brengen.

Het boek bevat ruimschoots bewezen klassiekers van Donna, maar ook eenvoudige en comfortrijke basisrecepten als bouillon voor ramen (hallo umami bowls!), de heerlijkste tomatensaus uit de oven (zeg maar dag tegen roeren boven het fornuis!) en het makkelijkste, bij-álles-te-serveren yoghurt flatbread. Om over de luchtigste foolproof carrot cake en Baskische ‘burnt’ cheesecake nog maar te zwijgen.

Uit het boek

Even More Basics to Brilliance

€ 32,31
donna hay even more basics to brilliance

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie kookboeken Even More Basics to Brilliance van Donna Hay t.w.v. € 34,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!