Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: jaarabonnement op Gardeners’ World

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: jaarabonnement op Gardeners’ World

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een jaarabonnement op Gardeners' World ter waarde van €83,88 weg.

Op zoek naar een leuk cadeautje voor de feestdagen? Geef eens een magazine cadeau! Met een jaarabonnement op Gardeners’ World geef je elke maand inspiratie en tips voor in de tuin.

Gardeners’ World jaarabonnement

Ben jij ook altijd bezig in de tuin? Geniet je net zo veel van het tuinieren zelf als van het eindresultaat? Of herken je iemand die jij kent hierin? Dan is Gardeners’ World het tijdschrift dat je zoekt. Je kent het misschien wel van het beroemde BBC-programma. Dit Nederlandstalige tijdschrift is de gids naar de tuin die jij voor ogen hebt.

Extra leuk: wanneer je het abonnement nu afsluit ontvang je ook nog eens flinke korting. Om te zorgen dat iedereen er deze winter lekker warm bij kunnen zitten hebben wij een hartverwarmende cadeau-actie waarbij je een jaar lang Gardeners’ World voor maar 45 euro ontvangt. Tel uit je winst!

sinterklaascadeaus

Zo maak je kans

Om kans te maken op een regulier jaarabonnement op Gardeners’ World t.w.v. 83,88 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!