Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover Jamie Oliver - EEN

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 5x Jamie Oliver’s kookboek EEN

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij 5x Jamie Oliver's nieuwste kookboek EEN ter waarde van € 32,50 weg.

Jamie Oliver behoort tot een van de populairste en bekendste chefs ter wereld. Niet alleen bij het grote publiek is hij geliefd, ook professionele chefs zijn dol op Jamie. De recepten van Jamie Oliver zijn dan ook stuk voor stuk maakbaar, ongelooflijk lekker én vaak ook nog eens gezond. Wij waren dan ook maar wat blij dat hij het afgelopen najaar weer een nieuw kookboek uitbracht.

Jamie Oliver’s kookboek EEN

Met zijn nieuwste kookboek EEN biedt Jamie het ultieme gemakskookboek met simpele eenpansgerechten. Met meer dan 120 simpele, snelle recepten die allemaal te maken zijn in één (koeken)pan of ovenschaal. Dus elke dag lekker eten zonder uren in de keuken te staan en geen berg afwas. Elk recept maak je met maximaal acht ingrediënten en meer dan 50% van de gerechten bevat weinig tot geen vlees. Ben jij benieuwd naar deze snelle recepten? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe jij kan maken op zijn kookboek EEN!

Jamie Oliver een

Zo maak je kans

Om kans te maken op een van de vijf kookboeken van Jamie Oliver t.w.v. € 32,50 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Lees ook:

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!