Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Kenwood Multipro Go

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: Kenwood MultiPro Go foodprocessor

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met Kenwood, een MultiPro Go foodprocessor ter waarde van € 84,90 weg.

Grote ideeën beginnen klein. Dus maak dit jaar je kerstdiner met de MultiPro Go. De krachtige foodprocessor kan door het handige hulpstuk rechtstreeks op je bord snijden, blenden en raspen. Dat bespaart niet alleen tijd maar ook afwas. Serveer je geraspte of gesneden groentes direct in de schaal of in de pan. De hoofd mengkom blijft schoon, die hoef je dus niet meer af te wassen.

MultiPro Go

De Multipro Go is hét hulpmiddel in de keuken voor het voorbereiden van het kerstdiner! Hak, snij en rasp ingrediënten in een oogwenk en bereid zo al jouw favoriete gerechten voor. Dit compacte model heeft ook nog eens een trendy design waardoor die niet misstaat op het aanrecht. Wil je ‘m toch opbergen in je keukenkastje? Geen probleem, de compacte foodprocessor zet je eenvoudig in elkaar en berg je eenvoudig op. Al je voedselbereiding op één plek.

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Kenwood MultiPro Go foodprocessor t.w.v. € 84,90 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!