Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
Eletta Explore van De’Longhi

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: espressomachine Eletta Explore van De’Longhi

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf eind november geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij in samenwerking met De’Longhi een Eletta Explore ter waarde van € 1049,90 weg.

Eletta Explore van De’Longhi

Koffieleuten opgelet! Want de Eletta Explore is De’Longhi’s eerste volautomatische espressomachine die is uitgerust met de Cold Extraction Technology. Hiermee maak je in nog geen drie minuten cold brew-koffievariaties. Wie wil dat nou niet? Deze functie is ideaal voor het maken van een ijskoffie to go of huisgemaakte cocktail op kerstavond.

Bovendien zorgt de LatteCrema Hot Technology voor romig melkschuim op perfecte temperatuur én de nieuwe LatteCrema Cool Technology voor fluweelzacht melkschuim bereid op een lagere temperatuur, ook ideaal voor koude specialiteiten. Bas heeft de machine uitgebreid getest en vertelt je er graag meer over.

close up: Eletta Explore van De’Longhi

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Eletta Explore van De’Longhi t.w.v. € 1049,90 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!