Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: 5x koken & genieten scheurkalender

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: 5x koken & genieten scheurkalender

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij 5x een scheurkalender van koken & genieten ter waarde van €17,50 weg.

Ben je op zoek naar dagelijkse kooktips om eindeloos geïnspireerd te blijven? En wil je elk weekend beginnen met een succesvol recept? Dan is de scheurkalender van koken & genieten jouw ultieme kookmaatje voor 2024. Leer bijvoorbeeld hoe je de perfecte biefstuk bakt, ontdek de veelzijdigheid van verse kruiden en nog veel meer…

koken & genieten scheurkalender

€ 17,50
KG scheurkalender

Koken & genieten scheurkalender 2024

Met de koken & genieten scheurkalender 2024 heb je elke dag een nieuwe bron van inspiratie binnen handbereik. Of je nu een beginnende kok bent of al jarenlange ervaring hebt, deze kalender zit boordevol handige tips, trucs en receptideeën die je helpen om heerlijke gerechten op tafel te zetten. Laat je verrassen door nieuwe smaakcombinaties, leer hoe je ingrediënten optimaal kunt gebruiken en ontwikkel je kookvaardigheden stap voor stap.

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijf scheurkalenders van koken & genieten t.w.v. € 17,50 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!