Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
le crueset

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: Le Creuset braadpan

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met Le Creuset, een braadpan met kerstreliëf van € 349,- weg.

Een iconische Le Creuset Braadpan van geëmailleerd gietijzer is onmisbaar in elke keuken. Want hiermee kun je de heerlijkste recepten, van klassieke stoofpotten, soepen en braadstukken, tot zelfgebakken brood maken en zelfs frituren. Daarnaast is een kleurrijke Le Creuset pan ook een echte eyecatcher op de kookplaat, op tafel of gewoon in de keuken.

Le Creuset

Extra leuk: de klassieke iconische braadpan van Le Creuset is nu ook verkrijgbaar in een echt kerstthema! Deze pan in het prachtig groene Artichaut heeft een feestelijk kerstbomenreliëf op het deksel en is voorzien van een goudkleurige sterknop. Ideaal om de echte kerstsfeer in huis te halen.

Zo maak je kans

Om kans te maken op kerstbraadpan van Le Creuset t.w.v. € 349,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!