Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 3x MyHeritage DNA kit

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 3x MyHeritage DNA kit

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij drie keer een MyHeritage DNA kit ter waarde van € 89,- weg.

Op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor de feestdagen? Verras je geliefden met een MyHeritage DNA kit. Dat zorgt gegarandeerd voor een bijzonder gesprek aan de kersttafel: de uitkomst van jouw stamboomonderzoek. Met deze test leer je waar je verre voorouders vandaan kwamen en ontdek je waar jouw roots liggen. Daarnaast kun je door middel van DNA matches familieleden uit de hele wereld ontdekken die je misschien nog niet kende! Misschien vieren jullie het volgende kerstdiner zelfs wel samen. Wil jij dat? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt op deze prachtige prijs!

MyHeritage DNA kit

Met de MyHeritage DNA kit kan je thuis testen waar ter wereld jouw voorouders vandaan kwamen. De test is hartstikke eenvoudig: je haalt twee wattenstaafjes langs de binnenkant van je wang. Dat kost slechts een paar minuten en je doet het gewoon thuis, aan de keukentafel. Dit stuur je vervolgens op naar het lab en na een paar weken ontvang je online jouw – vaak verrassende! – resultaten. Met dat simpele strijkje uit je wang ontsluit je je eigen unieke ‘schatkamer:’ ieders DNA bevat een schat aan informatie over jezelf en jouw unieke familiegeschiedenis. Ben jij benieuwd? Vul dan snel het onderstaande formulier in om kans te maken op een MyHeritage DNA kit!

MyHeritage DNA Kit

Zo maak je kans

Om kans te maken op een van de drie MyHeritage DNA kits t.w.v. € 89,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!