Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
bowls & dishes borrelplank kerst

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 3x olijfhouten borrelplank

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij drie keer een olijfhouten borrelplank van Bowls & Dishes ter waarde van € 27,50 weg.

Kerst vieren wij het liefste met lekker eten en drinken. Een goede borrelplank met flink wat lekkere hapjes mag tijdens de feestdagen dan ook zeker niet ontbreken. En laten we daarvoor beginnen bij de basis: een mooie plank. De prachtige olijfhouten borrelplanken van Bowls and Dishes maken jouw kersttafel helemaal af. Doordat deze planken organisch zijn gevormd, is geen enkele plank hetzelfde. Lees snel verder om erachter te komen hoe jij kans maakt op zo’n prachtige plank. Met een unieke exemplaar ga jij deze Kerst gegarandeerd de show stelen!

Borrelplank XL

Het Nederlandse merk Bowls and Dishes biedt een smaakvolle selectie van handgemaakt aardewerk en mooi natuurlijk hout om een etentje, lunch of borrel nét dat beetje extra te geven. De Pure Olive Wood borrelplanken van Bowls and Dishes worden gemaakt van Mediterraan hout dat afkomstig is van oude olijfbomen die hun productiefunctie voor olijven verloren hebben. Door de karakteristieke groei van de olijfboom is het een van de hardste houtsoorten ter wereld. Elk olijfhouten product heeft zijn eigen bijzondere tekening en is daarmee uniek. Bovendien heeft ieder product zijn eigen natuurlijke vorm, omdat het uit een massief stuk olijfhout gemaakt wordt. Niet alleen duurzaam dus, maar ook nog eens hartstikke mooi. Is dit echt wat voor jou? Dan heb je geluk want Bowls and Dishes geeft deze kerst drie prachtige planken weg, dus je maakt extra veel kans!

bowls & dishes borrelplank kerst

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie prachtige olijfhouten borrelplanken van Bowls and Dishes t.w.v. € 27,50 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!