Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Panasonic broodbakmachine

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: Panasonic broodbakmachine

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met Panasonic, een broodbakmachine waarde van € 249,- weg.

Bij het kerstontbijt genieten van je zelfgebakken broodjes? Dat kan eenvoudig met deze Panasonic YR2540 broodbakmachine, want hiermee haal je een ambachtelijke bakker met 34 jaar ervaring in huis.

Broodbakmachine

Twee temperatuursensoren, een variatie aan porgramma’s en vier glutenvrije opties zorgen ervoor dat je het brood helemaal naar jouw wens krijgt en verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Met behulp van de machine kun je vrijwel elk soort brood in eigen keuken bakken. Van volkoren tot zuurdesem en zelfs zoete brioche. Maar dat is niet het enige, je bakt er ook eenvoudig cake, pizza- en pastadeeg mee. Je begrijpt: een echte must-have voor alle bakfanaten. Het leuke is dat je er zelfs je eigen jam in kunt maken. Zo wordt het maken van een compleet kerstontbijtje wel heel erg gemakkelijk gemaakt!

panasonic broodbakmachine

Zo maak je kans

Om kans te maken op de YR2540 broodbakmachine van Panasonic t.w.v. € 249,-, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!