Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
pixum fotoboek

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: 3x Pixum fotoboek

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met Pixum, drie keer een voucher voor een fotoboek ter waarde van € 50,- weg.

Je hebt tientallen of zelfs honderden digitale foto’s van iedere vakantie of speciale gebeurtenis. Deze kun je, zo aan het eind van het jaar, natuurlijk bekijken op je smartphone of tablet. Maar eigenlijk bekijk je jouw foto’s liever in handen, aan de muur of in een mooi fotoboek. Bij Pixum ben je voor al jouw creaties aan het juiste adres!

Pixum is namelijk één van de meest toonaangevende online-fotodiensten in Europa. Je kunt er terecht voor allerlei gepersonaliseerde cadeaus zoals fotoboeken, -puzzels, -kalenders, wanddecoratie, fotocadeaus of natuurlijk gewoon de mooiste losse afdrukken van jouw kiekjes.

Pixum fotoboek

Je maakt al je creaties eenvoudig op de handige website van Pixum, de eigen software of via de Pixum-app. Dat laatste is natuurlijk helemaal handig, want zo kies je direct de foto’s uit die jij vlak daarvoor hebt gemaakt met je mobiele telefoon.

Een fotoboek is bij Pixum veel meer dan wat kiekjes uitzoeken en op een pagina leuk bij elkaar zetten. Je hebt keuze uit verschillende papiersoorten, waarbij je ook weer kunt kiezen voor verschillende afwerkingen en kaften. Alles wordt geboden om er een perfect, fotoboek, jaarboek, receptenboek, trouwalbum of zelfs familiekroniek van te maken.

De gelukkige winnaars mogen zelf een uitgebreid groot fotoboek maken op premium papier en met een harde cover eromheen. Genoeg om er iets moois van te maken. En verder uitbreiden mag uiteraard ook.

pixum fotoboek

Zo maak je kans

Om kans te maken op een één van de drie vouchers om zelf een Pixum fotoboek t.w.v. € 50,- te maken, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!