Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
pixum

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: 3x Pixum Ravensburger fotopuzzel

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij drie keer een Pixum Ravensburger® fotopuzzel ter waarde van € 64,95 weg.

Op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? Bij Pixum maak je eenvoudig een Ravensburger Fotopuzzel met jouw eigen foto. De panoramapuzzel wordt bij Ravensburger in topkwaliteit als XXL-puzzel gedrukt met een door jou gekozen foto. Je ontwerpt het eenvoudig zelf via de Pixum Online Editor of via de Pixum App. Je kunt je persoonlijke fotopuzzel met 2.000 stukjes niet alleen met een mooie foto maken, maar ook met meerdere foto’s als gevarieerde puzzelcollage. Een persoonlijke tekst op de foto maakt je eigen fotopuzzel helemaal af. Zorg voor magische puzzelmomenten en geef dit geweldige fotocadeau aan een familielid, vriend of aan jezelf.

Pixum Ravensburger fotopuzzel

Niet voor niets maakt Pixum de fotopuzzels in samenwerking met Ravensburger. Dit merk staat al jarenlang voor de hoogste kwaliteit puzzels wat blijkt uit de duurzame kwaliteit van de puzzel stukjes alsook uit de stralende kleuren en details van de afdruk. Kenmerkend voor de puzzels zijn de precieze snijkanten en de perfect passende nauwkeurigheid van elk stukje van de puzzel. Het speciale karton van de afzonderlijke puzzelstukken is exclusief voor Ravensburger puzzels ontwikkeld; hetzelfde geldt voor het speciale karton met linnen reliëf, dat reflecties en lichtreflecties op de puzzel minimaliseert en een lange levensduur garandeert. Zo heb je er eindeloos plezier van!

pixum fotopuzzel

Zo maak je kans

Om kans te maken op een van de drie Pixum Ravensburger® fotopuzzels t.w.v. € 64,95 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!