Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Zalmtartaar met wasabimayo en gemarineerde sjalotjes

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: 5x Plate-it Hexagon garneerset

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met Plate-it, 5x een Hexagon garneerset ter waarde van €48,90 weg.

Tijdens de feestdagen wil haast iedereen indruk maken. Vind je het ook zo lastig om je gerechten mooi op te dienen? Met de tools van Plate-it is dit verleden tijd! Op een handige manier maak je de mooiste gerechten op zoals in een chic restaurant.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Eetbare kunst op je bord

Met behulp van de Plate-it bordstencils en garneerringen, beide in Hexagon vorm, wordt het kerstdiner niet alleen een smaakvolle ervaring, maar ook een visueel spektakel. Door de unieke vorm op verschillende manieren te gebruiken til je je feestelijke brunch of chique diner eenvoudig naar een hoger niveau. Wat dacht je van een zalmtartaar, elegant gepresenteerd in deze geometrische vorm? En vergeet de grande finale van je feestmaal niet: de desserts. Dankzij Plate-it is de presentatie net zo onweerstaanbaar als de smaak zelf!

plate-it

Zo maak je kans

Om kans te maken op een van de vijf Plate-it Hexagon garneersets t.w.v. € 48,90 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!