Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Style de Vie Plate-it

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: professioneel Plate-it pakket

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een professioneel Plate-it pakket ter waarde van € 58,85 weg.

Ga jij deze kerst de sterren van de hemel koken? Dan heb je voor de presentatie het juiste keukengerei nodig, het oog wil namelijk ook wat. Met de tools van Plate-it geef je snel en eenvoudig de finishing touch aan ieder gerecht. Wil jij dat? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt op deze prachtige prijs!

Plate-it pakket

Plate-it heeft de beste koksgereedschappen uit de sterrenkeuken geselecteerd, om thuis je borden professioneel op te maken. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Stuk voor stuk modern design, betaalbaar én simpel in gebruik. Speciaal voor de (thuis)kok die de puntjes op de i wilt zetten. Het pakket dat wij weg mogen geven bestaat uit twee precisie-pincetten, een decoratiezeef en Buñuelos Rosettes.

Met de Buñuelos Rosettes maak je typische krokantjes in een sierlijke vorm. Deze krokantjes kunnen een prachtig onderdeel vormen van een opgemaakt dessert of een indrukwekkend hoofdgerecht. Met de precisie-pincetten wordt het opmaken van gerechten met kleinere elementen een eitje. Van kruiden tot cress en van granaatappelpitjes tot eetbare bloemen, elk gerecht decoreer je binnen mum van tijd tot een kunstwerk. De decoratiezeef is dankzij het fijnmazige gaas geschikt om op allerlei manieren te gebruiken in de keuken. Of je nu borden op bijzondere wijze wilt opmaken of versgebakken taarten wil decoreren, met de decoratiezeef maak je je gerechten prachtig af. Kortom: met het pakket van Plate-it laat je ieder gerecht schitteren. Plate-it, like a pro!

Zo maak je kans

Om kans te maken op een professioneel Plate-it pakket t.w.v. € 58,85 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!