Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Polaroid Go

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: Polaroid Go Generation 2

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking, een Polaroid Go Generation 2 + filmpack ter waarde van € 114,99 weg.

Leg de feestdagen vast met ’s werelds kleinste instant camera. De compacte Polaroid Go Generation 2 biedt tal van creatieve mogelijkheden met een spiegeltje voor selfies, een zelfontspanner, dubbele belichting, ingebouwde flitser en zelfs de mogelijkheid om te experimenteren met kleine kleurfilters.

Polaroid Go

Deze compacte camera is ontworpen om overal mee naartoe te nemen. In vergelijking met eerdere instant camera’s van het merk heeft deze camera aanzienlijke upgrades gekregen, waaronder een groter diafragmabereik, een nauwkeurigere lichtsensor en belichtingsinstellingen om je foto’s nog beter te maken.

Dit alles in het klassieke Polaroidd-esign en nu gemaakt van 30% gerecycled materiaal. De camera heeft een ingebouwde Lithium-Ion accu die via USB kan worden opgeladen in de camera. Goed om te weten: de Polaroid Go Generation 2 instant camera is compatibel met Polaroid Go film, het kleinste instant Polaroid filmformaat. Je kunt dus nog gewoon je ‘oude’ filmpacks gebruiken. Heb je die nog niet in huis? Geen probleem, de winnaar krijgt er eentje bij!

Polaroid Go

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Polaroid Go Generation 2 + filmpack t.w.v. € 114,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!