Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Polaroid

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: Polaroid P2 Music Player

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een bluetooth Polaroid P2 Music Player ter waarde van € 129,99 weg.

Om je pols, over je schouder, als ketting, of op je hoofd; de kleurrijke Polaroid P2 Music Player neem je eenvoudig overal mee naar toe. Zo kan je eenvoudig switchen tussen de keuken en kersttafel zonder de muziek uit jouw favoriete Spotify of Apple Music afspeellijsten, of uit de Polaroid Music App, te missen. Door zijn vrolijke uiterlijk is het gelijk feest!

Polaroid P2 Music Player

Polaroid ken je misschien wel van de welbekende camera’s maar wist je dat het merk ook bluetooth speakers heeft? Onder de naam Polaroid Music betreedt het merk met zijn kleurrijke nieuwe reeks muziek speakers de muziekwereld. De speakers omarmen de designtaal van het iconische merk: ze zijn speels, expressief en ontworpen om plezier te hebben. We like! 

De Polaroid P2 Music Player is Polaroid’s meest draagbare muziekspeler en exclusief verkrijgbaar bij Coolblue. Deze speaker is de eerste speler in het assortiment die werkt met alle functies van de gratis Polaroid Music App, Spotify of Apple Music zodat je jouw favoriete afspeellijsten kunt afspelen met slechts een draai aan de analoge draaiknop. De P2 Music Player is krachtig voor zijn grootte, gemakkelijk compact, kleurrijk en iconisch in zijn ontwerp. Wil je meer weten? Bekijk dan dit artikel om alles te ontdekken over de kleurrijke speaker.

Polaroid

Zo maak je kans

Om kans te maken op een Polaroid P2 Music Player t.w.v. € 129,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!